1. marts 2007: en sorgens dag

1. marts 2007: en sorgens dag
Borgmester Klaus Bondam sagde i et interview i dag, at kommunen havde gjort alt hvad de kunne, men det var de unge som ikke ville.
Det er en regelret løgn.
Politikerne kunne have givet Stevnsgade til de unge som kompensation for det tabte Ungdomshus. I stedet insisterede politikerne på at ungdomskulturen skal privatiseres, altså fonden skulle allernådigst have lov at købe huset for 12. millioner kroner.
Det eneste kommunen har gjort, er at forære en fanatisk højreorienteret sekt 30 millioner kroner.
Men faktum er, at Ungdomshuset igennem alle år har besparet kommunen enorme summer, i form af den frivillige arbejdskraft og den sociale funktion huset har haft. Ungeren har fungeret som fristed for mange unge, som kommunen ikke kunne tage sig af.
Ungeren har også taget i mod socialt udstødte, som normalt skulle være på behandlings/pleje hjem, men som har fundet sig til rette og blevet en del af huset, på deres egne præmisser.
Huset og kulturen har været selvdrevet i mange år, kun financieret fra salg af øl og entre.
Strøm og vand har huset selv betalt.
Bedre løsning kunne kommunen ikke få, når det gjaldt om at placere unge utilpassede et sted.
Meget ballade har der ikke været inden de unge for alvor blev truede. Men det handlede ikke kun om et hus, det handlede om de unges identitet og eksistensgrundlag. Vi ser det alle steder i verden. Når mennesker bliver trængt op i en krog, bider de fra sig.
Denne krig er alene politikernes ansvar. De har til enhver tid pligt til at styre landet, så befolkningsgrupper ikke bliver sat op mod hinanden, eller skabe situationer som denne; at en privat ejer tjener enorme summer på at tryne en subsistensløs, men frugtbar kultur, der rummer flere tusinde unge mennesker. -Unge mennesker, som er en ressource i samfundet, er samfundets fremtid!
Ungeren har rummet så meget, både før det blev Ungdomshus, og de sidste 25 år.
Der er de mest fantastiske historier fra huset. Om mennesker der skaber noget sammen, et alternativ til resten af samfundet. Om unge menneskers liv, tanker, drømme og ideer. Her mødte unge mænd og kvinder hinanden, blev forældre og her mødes deres børn.
Generationerne førte traditioner videre.... Jeg har kun en ting at sige til politikerne:
TOTAL AFSKY!!!

15 december 2006

TAK FOR FLOT DEMO!!!

STJERNEDEMONSTRATION FOR BEVARELSE AF UNGDOMSHUSET
Tre store demoer mødtes på Rådhuspladsen i torsdag, medens borgerrepræsentationen arrogant nedstemte venstrefløjens forslag om bevarelse af ungdomshuset.
Tænk at så mange mennesker ikke bliver hørt af politikerne.
Det er en katastrofe.
Rydningen af huset bliver kun et slattent symbol på en brutal statsmagt.
For det er vores hus
og ingen andre skal have lov at røre det, andet end alle os som kun vil det godt.
Vi opfordrer alle til at nægte at udføre kommunens beskidte ødelæggelse af huset.
Nægt at udføre arbejdet,
håndværkere, nedrivningsarbejdere og politifolk!
For demokratiet har fejlet.





4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Et demokrati har fejlet når det ikke indretter sig efter hvad et par hundrede, i de fleste tilfælde ikke stemmeberettigede, siger?

alle brugere sagde ...

Nej, et demokrati har fejlet når det ikke selv overholder de samme regler og love som de kræver at vi andre skal.

Læs dog om sagens gang menneske - istedet for at bare at komme med sådan en destruktiv og hånlig nedgørende dom.

Sæt dig dog ordentligt ind i sagerne før du udtaler dig.

Mvh

Martin

Anonym sagde ...

Demokratiet fejler når folk med vold og afpresning kan tage andre folks huse (læs: faderhusets).

Vil påpege at der var 1500 mennesker til demonstration.

Hvilket er 1500 * 100 / 5200000 = 0.02 procent af danmarks befolkning der fandt det værd at demonstrere for ungdomshuset.

alle brugere sagde ...

Læs: Demokratiet fejler når det ikke selv overholder de love det selv laver og kræver vi andre skal overholde...

Du har stadig ikke sat dig ind i hvilke lov-stunt, læs:bedrag politikerne, kommunen, og BR har foretaget sig mht. Huset -

Demokratiet fejler når det laver sådan noget og får det til at se raffineret og rigtigt ud på papiret og offentlighedens øjne - bagvasker en minoritet i samfundet - og ovenikøbet lader ordensmagten optræde som bødler overfor det folk det er sat til at tjene og "beskytte os selv mod selv" - politkere og kommunalt ansatte er IKKE GUDER, de er også bare mennesker, og mennesker fejler - forskellen er blot den at nogen har mere selvrespekt og selvtillid til at indrømme når de begår fejl end andre.

Som bekendt er bagvaskelse vist ulovligt??!

Når man laver et lov stunt og derefter forsøger at tage sig ud som værende på lovens side ved at bagvaske en minoritet - sætte en minoritet i rollen som Syndebuk og Sorteper - smukt, virkelig smukt!

mmmm - godt gået! Flot! Fed moral!

Hvis du havde læst på lektien kære anonym, ville du have erfaret at politiets forkvinde dels har udtalt at der til daglig INGEN PROBLEMER er med de unge, end med så mange andre grupper i samfundet - at hun meget nødig så sig nødsaget til denne konfrontation men er nødt til at gøre det fordi det er hendes (forbandende) pligt som offentlig ansat...

Dine primitive og simple talstatikker stikker blår i øjnene på hovedet af uvidende og sikkert også dig selv - men på mig preller de af og alle andre som tør se sagen i sin helhed fremfor komme med letkøbte og overfladiske domme.

Jeg håber du bliver klogere med tiden for dit standpunkt virker ærlig talt ret uigennnemtænkt og naivt på mig.

Glædelig løbejul - købejul
i dit dejlige LEGO LAND EGO LAND

Håber du får de gaver du altid har ønsket dig og at du fortsat kan sove din behageligt indslumrende Torenrosesøvn foran tossekassen

Venlig hilsen

Martin