1. marts 2007: en sorgens dag

1. marts 2007: en sorgens dag
Borgmester Klaus Bondam sagde i et interview i dag, at kommunen havde gjort alt hvad de kunne, men det var de unge som ikke ville.
Det er en regelret løgn.
Politikerne kunne have givet Stevnsgade til de unge som kompensation for det tabte Ungdomshus. I stedet insisterede politikerne på at ungdomskulturen skal privatiseres, altså fonden skulle allernådigst have lov at købe huset for 12. millioner kroner.
Det eneste kommunen har gjort, er at forære en fanatisk højreorienteret sekt 30 millioner kroner.
Men faktum er, at Ungdomshuset igennem alle år har besparet kommunen enorme summer, i form af den frivillige arbejdskraft og den sociale funktion huset har haft. Ungeren har fungeret som fristed for mange unge, som kommunen ikke kunne tage sig af.
Ungeren har også taget i mod socialt udstødte, som normalt skulle være på behandlings/pleje hjem, men som har fundet sig til rette og blevet en del af huset, på deres egne præmisser.
Huset og kulturen har været selvdrevet i mange år, kun financieret fra salg af øl og entre.
Strøm og vand har huset selv betalt.
Bedre løsning kunne kommunen ikke få, når det gjaldt om at placere unge utilpassede et sted.
Meget ballade har der ikke været inden de unge for alvor blev truede. Men det handlede ikke kun om et hus, det handlede om de unges identitet og eksistensgrundlag. Vi ser det alle steder i verden. Når mennesker bliver trængt op i en krog, bider de fra sig.
Denne krig er alene politikernes ansvar. De har til enhver tid pligt til at styre landet, så befolkningsgrupper ikke bliver sat op mod hinanden, eller skabe situationer som denne; at en privat ejer tjener enorme summer på at tryne en subsistensløs, men frugtbar kultur, der rummer flere tusinde unge mennesker. -Unge mennesker, som er en ressource i samfundet, er samfundets fremtid!
Ungeren har rummet så meget, både før det blev Ungdomshus, og de sidste 25 år.
Der er de mest fantastiske historier fra huset. Om mennesker der skaber noget sammen, et alternativ til resten af samfundet. Om unge menneskers liv, tanker, drømme og ideer. Her mødte unge mænd og kvinder hinanden, blev forældre og her mødes deres børn.
Generationerne førte traditioner videre.... Jeg har kun en ting at sige til politikerne:
TOTAL AFSKY!!!

26 december 2006

Skattesnyd i Faderhuset?


Hvor meget fup og snyd skal Faderhuset have lov til at komme af sted med og stadig kaldes vogter af lov og orden af sig selv og de borgerlige?

Skatteeksperten Christen Amby mistænker ifølge Ekstrabladet Ruth Evensen fra Faderhuset for at snyde i skat.

- Det ser ud til, at Ruth Evensen har brugt det selskab, der står som ejer af Ungdomshuset på Nørrebro, til hvidvaskning af tre millioner kroner fra sort rengøring, siger Christen Amby til Ekstra Bladet efter at have gransket selskabets regnskaber for 2005, 2004 og 2003.

Ifølge Amby er der så mange ting, der ikke hænger sammen, at skattevæsenet bør se på sagen.

læs mere her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article255537.ece

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, det var sgu godt vi fik det frem også. Ruth er da besjælet af den rene ondskab. Jo mere vi får frem om hende og hendes 'hellige metoder', jo bedre. Det ka godt være huset ender med at blive ryddet. Jeg håber det ikke. Der er langt mere næstekærlighed i de unge end i heksen fra Hell. Hvis der er en gud, holder han med dem!

Men det stopper ikke der. Ruth og hendes metoder skal undersøges. Undersøges til bunds. Lige meget hvor længe det varer. Og lad os håbe hun ryger direkte i brummen. Kalder sig kristen. Vorherre bevares.

S.

Anonym sagde ...

Ruth, Ruthless Ruth! ... Ruthless Evensen

Ruth = medlidenhed

Ruthless = ubarmhjertig, grusom

Anonym sagde ...

alle aktioner har en mod reaktion, det viste de gamle grækere osse. alt det bæ der kommer ud af mama ruths mund, vil uungåeligt komme direkte tilbage i hendes dumme nakke. så ka´du selv tørre op mama!!

alle brugere sagde ...

"Nu har Faderhuset jo intet med rømningen af Ungdomshuset at gøre. Det kunne for den sags skyld have været en muslimsk religiøs gruppe der havde købt Ungdomshuset, eller Cirkus Benneweis eller et investeringsselskab."
Dertil svarer jeg:
1. Enhver fornuftig investor med respekt for sig selv ville:
a. nægtet at købe ungdomshuset, da de jo ville vide at det var et velfungerende ungdomshus med traditioner og tusinde af brugere.
b. ville erkendt at det var en fejl, at de købte huset og gladelig solgt huset til fonden. Dernæst ville de have købt et andet og bedre hus for pengene og sluppet for al den ballade der har været.
c. dette gælder især muslimske grupper og cirkus Benneweis, da disse grupper respekterer andre kulturer, hvilket Faderhuset ikke gør. Faderhusets formål helt fra starten har været ideologisk/religiøs, dvs deres eneste formål har været at udradere ungdomshuskulturen. Det har de selv sagt.

"Men fej for jeres egen dør først; Det viser sig jo også at i ikke har betalt jeres varme og strøm regninger!"
-dertil svarer jeg:
2. El og varmeregningen var en fejl. Ungdomshusets brugere har altid betalt og til tiden. pga den pressede situation havde de glemt at betale, hvilket var en menneskelig fejl og ikke en bevidst fejl. Elselskabet har erkendt at oplysningen ufrivilligt er lækket ud. Regningen er betalt for længe siden.

"I har slet ikke overholdt de regler der i sin tid blev lavet for Ungdomshuset. Derfor blev i sagt op!"
Dertil svarer jeg:
3. Alle regler er overholdt. Det beviser en skrivelse fra KUC og fra politiet der blev sendt til politikerne inden de traf deres beslutning.

Det er meget du ikke ved, min kære ven. Jeg tror du skal forsøge at tilegne dig lidt mere viden inden du infiltrerer vores blog med usaglige argumenter og fordomme.
Fej for din egen dør og lad os være i fred.

mvh
master

Anonym sagde ...

En af de forhold brugerne af ungdomshuset skulle overholde var ikke at genere naboerne. Er den blevet overholdt? Jeg har bl.a. læst en del indlæg på "Naboerne til Ungdomshuset"'s blog, og lyder bestemt ikke sådan.

Anonym sagde ...

Virkeligheden er et tveægget sværd.
Det er rigtig at der er nogle naboer der vil have ungdosmhsuet jævnet med jorden.
Men der er også rigtig mange naboer der er glade for ungdomshuset.
Aktivisterne i ungdomshuset har holdt flere møder med naboerne og forsøgt at imødekomme naboernes krav så godt de kunne. De rydder op udenfor efter arrangementerne, de har en kontaktgruppe som naboerne kan henvende sig til, hvis de har haft et problem i forbindelse med huset. Larmende individer bliver bortvist fra området, og alle der er aktivister i huset er enige om at man ikke smadrer butiksruder eller ødelægger biler i området. Det er svært at styre hvad alle unge laver i området, ligesom det er svært for andre spillesteder at styre at fulde unge smider flasker.
Ungdomshuset er ikke mere larmende eller til gene for naboer end andre steder i byen.
Jeg har boet nede i Studiestræde et år, og der var larm fra fulde folk hver dag. Der flød med skrald i gaderne og knuste flasker.
Der er nogle naboer, måske en 10-20 stk. der er direkte generte over ungdomshuset, men der er endnu flere som er indstillet på at, når man bor i en storby, er det ikke det samme som at bo i et villakvarter. Der er aldrig før kommet så mange naboer forbi ungdomshuset med blomster og søde breve, smøger, øl og chokolade som efter den voldsomme lørdag. Man kan jo spørge sig selv om der ikke findes mange forskellige måder at se huset og husets brugere på, end det du lige læser på naboernes blog.
Der har også været en splittelse i nabogruppen, hvor det store flertal af naboerne gerne vil have ungdomshuset og arbejder for et godt naboskab med huset.

alle brugere sagde ...

12 personer er skrevet op som brugere af nabo-bloggen.
Det er sjovt hvordan nogen kan få sig selv til at tro at de repræsenterer alle naboerne.
Jeg ved fra interne kilder, at der udøves kraftig censur af indlæg på bloggen. Alle indlæg der taler varmt om ungdomshuset bliver slettet.

Anonym sagde ...

Jeg har altid været ateist.
Men jeg er begyndt at tvivle!
Ruth har fået mig til at tro....
Tro på djævelens eksistens!!
Ruth er djævelen reinkarneret på jord
i vor tid...

Og hvis djævelen eksisterer -
så eksisterer også hendes modsætning - Gud.

Derfor ber jeg til Gud:
Fri os fra det onde - i al evighed -
fri os fra Ruth og hendes smådjævleslæng!
Jag dem bort, bekæmp dem med lyn og svovl
Fri os fra det onde- fri os fra Ruth
Amen!

Vor Gud han er så fast en borg
beskytter os mod djævle
han hjælper os mod vores sorg
den onde Ruuth fra helve!

Vig bort - oh, Ruth, den sorte, den behornede!