1. marts 2007: en sorgens dag

1. marts 2007: en sorgens dag
Borgmester Klaus Bondam sagde i et interview i dag, at kommunen havde gjort alt hvad de kunne, men det var de unge som ikke ville.
Det er en regelret løgn.
Politikerne kunne have givet Stevnsgade til de unge som kompensation for det tabte Ungdomshus. I stedet insisterede politikerne på at ungdomskulturen skal privatiseres, altså fonden skulle allernådigst have lov at købe huset for 12. millioner kroner.
Det eneste kommunen har gjort, er at forære en fanatisk højreorienteret sekt 30 millioner kroner.
Men faktum er, at Ungdomshuset igennem alle år har besparet kommunen enorme summer, i form af den frivillige arbejdskraft og den sociale funktion huset har haft. Ungeren har fungeret som fristed for mange unge, som kommunen ikke kunne tage sig af.
Ungeren har også taget i mod socialt udstødte, som normalt skulle være på behandlings/pleje hjem, men som har fundet sig til rette og blevet en del af huset, på deres egne præmisser.
Huset og kulturen har været selvdrevet i mange år, kun financieret fra salg af øl og entre.
Strøm og vand har huset selv betalt.
Bedre løsning kunne kommunen ikke få, når det gjaldt om at placere unge utilpassede et sted.
Meget ballade har der ikke været inden de unge for alvor blev truede. Men det handlede ikke kun om et hus, det handlede om de unges identitet og eksistensgrundlag. Vi ser det alle steder i verden. Når mennesker bliver trængt op i en krog, bider de fra sig.
Denne krig er alene politikernes ansvar. De har til enhver tid pligt til at styre landet, så befolkningsgrupper ikke bliver sat op mod hinanden, eller skabe situationer som denne; at en privat ejer tjener enorme summer på at tryne en subsistensløs, men frugtbar kultur, der rummer flere tusinde unge mennesker. -Unge mennesker, som er en ressource i samfundet, er samfundets fremtid!
Ungeren har rummet så meget, både før det blev Ungdomshus, og de sidste 25 år.
Der er de mest fantastiske historier fra huset. Om mennesker der skaber noget sammen, et alternativ til resten af samfundet. Om unge menneskers liv, tanker, drømme og ideer. Her mødte unge mænd og kvinder hinanden, blev forældre og her mødes deres børn.
Generationerne førte traditioner videre.... Jeg har kun en ting at sige til politikerne:
TOTAL AFSKY!!!

05 januar 2007

Så er Cityring Nørrebros Runddel vist snart på plads....



De herrer kunne jo have anlagt tunnelbanen i dybden lige som under andre bevaringsværdige bygninger, men det var nok blevet lidt dyrt, hva?

Og så skal man jo også gerne have plads til et stort indkøbscenter, som nørrebroborgerne kan betjene sig af, når de lige kommer hjem fra arbejde. Der ka tjenes en del der...

"Hvordan slipper man for ballade med de skøre unger? Nå, hvis vi fikser en lige så skør religiøs pengegridsk fanatiker, som tar skraldet og får et par millioner for det, så er den hjemme - og metroselskabet går frit. Københavns kommune ordner alt med salg og opfølgende arbejde. Så er den hjemme ... og det er jo da trods alt offentlig transport, 1-5 % af bilisterne vil ta Metroen fremover...." >o<


R. kontorchef i KPMG

3 kommentarer:

Balder sagde ...

"Fredelige Ungdomshusbeboere" nøjes ikke med trusler og brosten, men hacker også politiske modstanderes hjemmesider.

De er en flok ultimative antidemokrater, lige som Danmarks Nationalsocialistiske bevægelse DNSB.

Forskellen er, at DNSB ærligt og åbent indrømmer de ikke tror på demokratiet, mens Ungsomshusets terrorister og terroriststøtter (og totalt galt afmarcherede forældre) prøver at lade som om de gør, hvilket i mine øjne er ti gange værre.

I skal bare forstå, at alle disse ting kun skaber mere vilje og ihærdighed til at fortsætte kampen til til den sidste kommunistiske rotterede i dette land er blevet ryddet.

Fatter I noget af det, eller er I helt forblindet i jeres selvretfærdighed?

Frihed, diversitet og mangfoldighed; er det ikke disse paroler i plejer at føre Jer frem med? Er I fuldstændigt skruppelløse? Kan I ikke se hvad det er for noget at forsvare en flok bøller der først prøver at undertrykke andres meninger på gadeplan med overfald vold og trusler, og nu også med hacking af hjemmesider?

Og drop det der med at Ungdomshuset ikke har noget med alt det der at gøre.

Min hjemmeside har eksisteret i fire og et halvt år uden nogensinde at opleve problemer!

"Jeg er ikke som de andre, jeg er noget for mig selv,
I cyberspace der vil jeg vandre til den dag jeg må sige farvel..

Alle I røde frontsoldater I er så gruelig til grin,
Kæmpe for en bedre verden, med trusler bro-sten og bensin...."

Balder

Anonym sagde ...

Ihhhh hvor du kan, hva´ balder!? Ved du hvad min lille ven!? Du vrøvler!!! Kh Ole Lukøje

Anonym sagde ...

Balder - din 'analyse' er sloppy og egentlig blot en følelsesreaktion. Du ser nazier i de unge - sjovt nok ser jeg det samme i din undertrykte aggressive hadefuldhed. Jeg tolker det som angst for alt der er anderledes - og en primitiv reaktion: det skal væk! Men du har nok et problem med minoriteterne. Skal de have lov til at eksistere? - og på hvilke betingelser? Du ser nok ikke, at DK idag vanskeligt kan kaldes demokratisk; snarere et fordummet flertalstyrrani!

Og et spørgsmål, som ikke er aggressivt... Hvordan kan det være vi ikke har en borgerlig begravelse i DK? Er det et minoritetsproblem?

Og så handler tråden om Cityringen som den bagvedliggende årsag til at et velfungerende kulturhus skal udraderes. Det forholdt du dig ikke til...